DRØMMENES KONTINENT – OPTAKT TIL LATINAMERIKANSK FESTIVAL

Drømmenes kontinent – gratis optakt til Latinamerikansk Festival

Velkommen til en live-event med podcast-optagelse i biografsalen sammen med podcasten Det Andet Amerika.

I juni slår Cinemateket dørene op for en Latinamerikansk Filmfestival. Festivalens program gennemsyres af et overset kontinents drømme om en bedre og anderledes fremtid for mennesker, samfund og natur.

Men allerede onsdag den 19. maj kl. 16.30 inviterer Latinamerika-podcasten ’Det Andet Amerika’ til optakts-arrangement, hvor værterne – antropologerne Lasse Hegnet og Nemo Hensing – dykker ned i nogle af festivalens mange emner, historier og vinkler.

Gennem arrangementets to halvlege får du indblik i udvalgte film og deres tematikker – og får kontekst. Du bliver taget med rundt i kontinentets afkroge, kommer tæt på enkelte landes særegenheder, håb og udfordringer – og Latinamerikas samlede identitet. Der på én gang er den ægte Nye Verden og en vanrøgtet verdensdel.

De to værter vil ikke stå alene på scenen, men krydrer hver halvleg med vidende gæster.

I første halvleg kommer DR-korrespondent Kristian Almblad på scenen, når vi skal runde Brasilien. I anden halvleg hjælper Magnus Boding Hansen, forfatter til bogen ‘Djævlen Sover Aldrig’ med at udfolde de latinamerikanske drømme, der er blevet til mareridt.

Arrangementet varer 120 minutter inkl. pause og foregår på dansk. Gratis entré, men husk at bestille billet.

https://flow.ebillet.dk/billetter/16145/60747/?org=156

Du kan blive klogere på Det Andet Amerika ved at lytte til dem her: https://soundcloud.com/user-375175776-854836643. Eller på itunes, spotify og hvor du ellers finder din podcast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *