Adrian Berra – European Tour 2022 – søndag d. 6 november kl. 17.00

🏠 Døren bliver åbnet kl. 17.00

Adrian Berra, født i Buenos Aires i 1985, var kendetegnet ved sine sange med en legende og rejseånd, der naturligt fandt vej til skoler, debatrum, organisationer og grupper for at sætte musik til projekter som “La Educación Prohibida” (en dokumentarfilm) om gratis uddannelse), “Trazando Resistencia” (befolkningens kamp i Cajamarca, Peru, mod Conga-mineprojektet), “Asira” (Argentine Rett Syndrome Association), “Land of Dreams” (Bogotá) og “Logopedia” ( Madrid).

Hans koncerter i alternative rum, haver eller huse var en åben hemmelighed, der udsolgte billetter uge efter uge og vekslede med præsentationer i store spillesteder i byen Buenos Aires såsom C. C. Konex, Sala Siranush, Teatro Margarita Xirgú, Groove, Niceto Club og i mange andre rum i forskellige byer i landet, såsom Cordoba, Rosario, La Plata, Mar del Plata osv.

Blandt hans første sange er “A kiss on the nose”, som var en del af In favor of my current (2006), og som opnåede massiv distribution på sociale netværk, frit presset af offentligheden. År senere indspillede Nito Mestre en version på sit Flores de Nashville-album.

Hans album My house has no walls og (2010) og El Funeral (2013), med gæster som Martín Buscaglia, Ana Prada, Tomi Lebrero, Joaquín del Mundo, blandt andre, havde tusindvis af downloads fra Adrián Berras officielle side.
Berra turnerede i lande som hans Argentina og andre som Spanien, England, Portugal, Uruguay og Paraguay og gav koncerter, deltog i møder og tilbød hans “Musikværksted for ikke-musikere”. En satsning, der er født inspireret af den musikalske pædagog Murray Schafer, der taler om vigtigheden af ​​det legende i kunsten.
På grund af denne erfaring blev Adrián tilkaldt af forskellige alternative uddannelsesgrupper og institutioner, herunder pædagogen Celine Haumer.