Latinamerikansk Festival 2018

 

Velkommen til Latinamerikansk Festival 2018!

Vi vil i år gerne byde dig på en rejse i Latinamerika – blot på en dag!

Husk at der er latinamerikansk street food og marked hele dagen, hvor du også kan møde nogle af de latinamerikanske repræsentationer i Danmark.

I den lille sal vil der igennem dagen være aktiviteter for børn, og om aften fra kl. 19 vil der være Tango for de voksne 🙂

Festivalen afholdes i HK, Svend Aukens Plads 11, 2300 København S – tæt på metro Islands Brygge.

Herunder kan du læse mere om programmet i store træk. Senere vil vi publicere flere detaljer i programmet.

Køb din billet allerede nu!

Fra kl. 12 og hele dagen ud er der street food samt marked, hvor der kan købes mad, drikkevarer og meget mere i lobbyen.

Fra kl. 12 og frem til kl. 17 er der aktiviteter for de små i den lille sal. Tag dine børn med og oplev teater og meget mere fra Latinamerika.

I den store sal er der sang og musik fra Spanien, Chile, Colombia og Argentina. Kom og oplev det musikalske mangfoldighed.

Fra kl. 17 kan du opleve se danse fra næste hele Latinamerika i både lobbyen og i festsalen.

I den lille sal vil du have mulighed for at danse tango men ikke mindst for en introduktion til de forførende trin fra kl. 19 og hele aftenen ud.

I den store sal er der fra kl. 20 vil du kunne opleve skøn dansemusik leveret af Los Cubraz og Trypical Cumbia og vores DJ, som spiller musik ud til de sene nattetimer!

Billetter

Husk at bestille billetter forlods via Billetto.

Billetterne kan også købes i døren efter kl. 18 og koster 130 DKK.

Børn under 13 år – gratis adgang.

Medlemmer af Casa Latinoamericana – gyldig medlemsbevis skal medbringes – 100 DKK for hele dagen. Den samme pris gælder også studerende mod forevisning af studiekort.